mobiele frituur prijs
Boefferke Mobiele frituur, snacks en bbq.
Onze mobiele frituur is gespecialiseerd in het aanbieden van uitmuntende frietjes met de lekkerste snacks voor alle gelegenheden bij u of op locatie. Share with Facebook Share with Twitter Share with Pinterest. Mobiele frituur, BBQ en snacks Boefferke West-Vlaanderen Waregem.
Prijslijst en Foto's' Frietje Mobiel.
De mogelijkheden voor het gebruik van onze mobiele frituur zijn onbeperkt. Met uw idee en onze ervaring maken we er een uniek feest van. U kan steeds bij ons terecht voor een offerte op maat: Contacteer ons. Bij vastleggen van een opdracht vragen wij een voorschot van 30% met een minimum van 150 euro. De betaling van dit voorschot is tevens de bevestiging van de opdracht. Het resterende saldo dient of contant te worden betaald na uitvoering van de opdracht of via overschrijving op onze rekening binnen de veertien dagen na de opdracht. Geef het definitieve aantal gasten 1 tot 2 weken voor aanvang van uw feest door. Dit aantal wordt in rekening gebracht, eventueel vermeerderd met het meerverbruik. Voorzie voldoende plaats voor de wagen. Wij hebben ter plaatse een gewoon stopcontact nodig binnen de 50 m van waar de wagen staat. Frietje Mobiel is boekbaar vanaf 50 personen. prijs voor kleinere groepen prijs 50 personen. Meer over ons
professionele website laten maken
Friet Co Frietmobiel op locatie voor elke gelegenheid.
Uiteraard kan u ook een formule op maat samenstellen, dan maken wij daar een juiste prijs voor op! Aarzel daarom zeker niet bij specifieke vragen ons telefonisch of via mail te contacteren. Onderstaand vindt u een greep uit ons dagelijks groeiend tevreden klantenbestand.
GDPR
Home Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
Of vraag vrijbijvend uw offerte aan. Meer informatie over de mogelijkheden van onze Mobiele Frituurwagens. vindt u in onze folder. Onze Mobiele Frituurwagen komt graag bij jouw langs in gans België. Dat maakt ons al jaren de mobiele feestfrituur bij uitstek.
adwords
Home.
Wist u dat wij reeds meer dan 20 jaar de tittel MEESTER FRITURIST dragen. Onze service is veelzijdig. De Tempelier verzorgd uw feest met plezier Want. Uw feest is ons vak! Feestverzorging Traiteurdienst Mobiele Frituurwagens. DE TEMPELIER Zand 32 2275 Wechelderzande.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Kies voor verse, overheerlijke Belgische friet en ga voor een mobiele frietwagen van Feestsnacks. In onze mobiele frituur bereiden wij de lekkerste snacks en patat. Kosten van een frietkraam huren. De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen.
mobiele frituur Heist-op-den-berg frietkraamaanhuis.be.
Gourmet Burger foodtruck. Onze mobiele frietkraam aan huis, heeft een uitgebreide gamma aan formules. Prijzen mobiele frituur aan huis. Bij iedere formule kan je direct de prijzen raadplegen. Wij zijn transparant met onze prijzen. Tevens bieden wij een uitstekende kwaliteit / prijs verhouding aan.
Boefferke mobiele frituur, snacks en bbq Mobiele frituur, snacks en bbq.
Onze mobiele frituur is gespecialiseerd in het aanbieden van uitmuntende frietjes met de lekkerste snacks voor alle gelegenheden bij u of op locatie. Facebook share Twitter tweet Pinterest pin it. Mobiele frituur, BBQ en snacks Boefferke West-Vlaanderen Waregem. Ontwerp en realisatie www.software-applications.be.
MobielefrituurKempen Den Eetwagon: verjaardagsfeesten, opendeurdagen, babyborrels.
De eetwagon Feestfrituur Mobiele frituur te Rijkevorsel. De eetwagon Feestfrituur Mobiele frituur te Rijkevorsel. De eetwagon Feestfrituur Mobiele frituur te Rijkevorsel. Wij Hanteren Voor het verhuren van onze mobiele frituur scherpe prijzen dankzij eenvoudige formules. Er is voor elk wat wils.
Frietmobiel Antoine Prijslijst.
Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis, de rest is dezelfde prijs. Boven de 150 personen a volonté wordt er 2uur gratis gestaan, dit geldt enkel voor formule 3 en 4. Ten laatste 5 dagen voor het feest dient het aantal personen worden doorgegeven.
Vaste Kosten Frituurwagens Praktische informatie Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
Om op de openbare weg te staan heb je in principe een toelating nodig van de gemeente of politie, de klant moet deze zelf aanvragen, eventuele kosten zijn voor de klant. Folder Frituurwagens Foodtruck 2016 2017. Bekijken en/of Afdrukken. Feestverzorging Mobiele Frituurwagens DE TEMPELIER Zand 32 2275 Wechelderzande.

Contacteer ons

Op zoek naar mobiele frituur prijs?