frituur aan huis antwerpen
mobiele frituur Antwerpen frietkraamaanhuis.be.
Velen hebben een vaste dag waarop ze naar het frituur gaan. Een frietkraam aan huis zie je meer en meer als er iets te vieren valt. Ook in Antwerpen kan je zon mobiele frietkraam huren voor jullie trouw, communie of verjaardagsfeest.
frituur in de buurt
Food Team Geel, budgetvriendelijke mobiele frituur.
Dan bent u bij Food Team in Geel aan het juiste adres! Met onze mobiele frituur zorgen wij voor handgesneden frietjes aan huis in regio Antwerpen. We bieden daarnaast een kwalitatief snackaanbod tegen gunstige tarieven. Zo presenteren we u diverse formules voor ieders budget.:
kok aan huis
Home Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
Gaat u ook aan tafel met de Tempelier? De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, actief over heel Belgie tot zelfs in het buitenland. Het verzorgen van feesten en evenementen met kwalitatieve Wagencatering en Foodtrucks.
http://www.lavenue.nl/
Boefferke mobiele frituur, snacks en bbq Mobiele frituur, snacks en bbq.
Diverse soorten vleeswaren uit eigen huis. Keuze uit twee lekkere formules. Keuze uit vlees en visschotels, of een combinatie ervan. Desgewenst kan een luxe versie gekozen worden. Maak een keuze uit warme en koude voorgerechten en uit warme hoofdgerechten. Kies uit 4 lekkere menus bestaande uit 4 gangen. Feest op tafel aan betaalbare prijzen. Frietjes met 5/11 snacks en saus naar keuze, alles à volonté. Heb je iets te vieren? Kies onze partyformule met hamburgers, hot-dogs, braadworsten, à volonté. Vraag jouw persoonlijke offerte aan. Er is al een menu vanaf 450, per persoon. U wenst ons te boeken of u hebt nog een vraag ivm. Aarzel niet om contact op te nemen. Mobiele frituur, snacks en BBQ.
SEO and SEA
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Honger Stiller uit Antwerpen Wilrijk De Honger Stiller Wilrijk Antwerpen.
U bent het vast met ons eens. Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel meer voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen. Wij komen met onze mobiel frituur graag bij u op locatie of aan huis.
Mobiele frituur aan huis Mobiele frituur aan huis voor jouw feest!
De minimumbestelling voor onze mobiele frituur aan huis formules is per gekozen formule. Voor meer informatie bekijk dan even de details van jouw gekozen formule. Hebben jullie ook Halal? Wij bieden ook gecertificeerd Halal aan in onze mobiele frituur aan huis fomules.
Friet Co Frietmobiel op locatie voor elke gelegenheid.
We komen sinds 2006 vanuit Antwerpen op locatie om U en uw gasten te verwennen. Voor elke gelegenheid, zowel particulier als professioneel, bent u bij ons op het juiste adres. We leggen de lat zeer hoog om in een stijlvol en ontspannen kader onze Belgische Trots op locatie te serveren. We werken enkel met dagverse frietjes, gebakken volgens de regels van de kunst! Onze professionele wagens en dito personeel, maken van elke gelegenheid een groot succes. Oog voor kwaliteit, detail, service en hygiëne staan hierbij steeds bovenaan. Dankzij onze jarenlange ervaring en friteuses met het hoogste rendement op de markt, worden kleine tot zeer grote groepen steeds even vlot bediend! Friet Co, al meer dan 10 jaar ervaring in mobiel feesten. Dat proef je dat beleef je! We staan bekend voor hoogste kwaliteit van materiaal, vlotheid, bediening, hygiëne, frietjes en snacks. Daarom zijn we steeds bereid u een objectief voorproefje aan te bieden, op een gepast event, verzorgd door Friet Co.
Een mobiele frituur in Antwerpen is Het Frietfestijn.
Onze gebruiksvriendelijke mobiele frituur installeert zich overal zonder zorgen en voor u het weet, zijn wij aan de slag om uw evenement van het lekkerste Belgische gerecht te voorzien. Wij komen vanuit Antwerpen maar voor ons maakt het niet uit waar u uw frietjes wil.
MobielefrituurKempen Den Eetwagon: verjaardagsfeesten, opendeurdagen, babyborrels.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben drie frituren ter beschikking, waarvan twee gloednieuwe kramen. Maak van uw feest een echt succes. Van de Kempen tot het Antwerpse. Den Eetwagon rijdt uit in de regio Kempen, in een straal van zon vijftig kilometer rond Rijkevorsel: van Hoogstraten tot Antwerpen, Schilde, s-Gravenwezel, Schoten en Herentals. Ook werken wij samen met enkele partners voor de drank en het entertainment. Denkt u dat een mobiele frietkraam wel iets zou kunnen zijn voor uw feestje? Neem dan vandaag nog contact op met Den Eetwagon in regio Kempen en wij helpen u meteen verder. De eetwagon Feestfrituur Mobiele frituur te Rijkevorsel.
Het Heet Frietje Mobiele Frituur Antwerpen.
Het Heet Frietje Mobiel Frituur voor Antwerpen en omstreken. Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen. Wij komen met ons mobiel frituur graag bij u op locatie of aan huis.

Contacteer ons

Meer resultaten voor frituur aan huis antwerpen