frituur aan huis
Mobiele frituur aan huis Mobiele frituur aan huis voor jouw feest!
In onze mobile frituur frituren we in plantaardige olie en hebben reeds enkele vegetarische producten in ons gamma. Voor de veganisten hebben we onze mini-loempias in onze mobiele frituur aan huis formules. Wat dienen wij te voorzien? De locatie waar het event plaats vind, moet gemakkelijk bereikbaar zijn voor onze mobiele frituur.
kok aan huis
Vaste Kosten Frituurwagens Praktische informatie Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
De ondergrond moet vlak en verhard zijn. Houd er rekening mee dat de verkoopklep open moet kunnen geen muren in de weg Deze staat steeds aan stoepkant. Voorzie voldoende plaats om te manoeuvreren met de wagen 12 meter bij 4 meter.
Sea
De Snackcar.
Mobiele frituur De Snackcar. Welkom op de site van frituur De Snackcar, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Ik kom naar u toe, ook aan huis! Als uw interesse gewekt is, neem dan zeker een kijkje bij de formules.
aanrijdinggehad.nl
MobielefrituurKempen Den Eetwagon: verjaardagsfeesten, opendeurdagen, babyborrels.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben drie frituren ter beschikking, waarvan twee gloednieuwe kramen. Maak van uw feest een echt succes. Van de Kempen tot het Antwerpse. Den Eetwagon rijdt uit in de regio Kempen, in een straal van zon vijftig kilometer rond Rijkevorsel: van Hoogstraten tot Antwerpen, Schilde, s-Gravenwezel, Schoten en Herentals. Ook werken wij samen met enkele partners voor de drank en het entertainment. Denkt u dat een mobiele frietkraam wel iets zou kunnen zijn voor uw feestje? Neem dan vandaag nog contact op met Den Eetwagon in regio Kempen en wij helpen u meteen verder. De eetwagon Feestfrituur Mobiele frituur te Rijkevorsel. De eetwagon Feestfrituur Mobiele frituur te Rijkevorsel. De eetwagon Feestfrituur Mobiele frituur te Rijkevorsel.
Friet Co Frietmobiel op locatie voor elke gelegenheid.
Dat proef je dat beleef je! We staan bekend voor hoogste kwaliteit van materiaal, vlotheid, bediening, hygiëne, frietjes en snacks. Daarom zijn we steeds bereid u een objectief voorproefje aan te bieden, op een gepast event, verzorgd door Friet Co.
Boefferke mobiele frituur, snacks en bbq Mobiele frituur, snacks en bbq.
Diverse soorten vleeswaren uit eigen huis. Keuze uit twee lekkere formules. Keuze uit vlees en visschotels, of een combinatie ervan. Desgewenst kan een luxe versie gekozen worden. Maak een keuze uit warme en koude voorgerechten en uit warme hoofdgerechten. Kies uit 4 lekkere menus bestaande uit 4 gangen. Feest op tafel aan betaalbare prijzen. Frietjes met 5/11 snacks en saus naar keuze, alles à volonté. Heb je iets te vieren? Kies onze partyformule met hamburgers, hot-dogs, braadworsten, à volonté. Vraag jouw persoonlijke offerte aan. Er is al een menu vanaf 450, per persoon. U wenst ons te boeken of u hebt nog een vraag ivm. Aarzel niet om contact op te nemen. Mobiele frituur, snacks en BBQ.
Frituur aan huis Vlaams Brabant Ook Bedrijven en Evenement 2dehands.be.
Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. Frituur aan huis Vlaams Brabant Ook Bedrijven en Evenement. 3661 x bekeken sinds 30 september 2017. 1 van 5. U zoekt een kwalitatieve Frituurwagen voor uw feest, opendeurdag, bedrijf evenement, schoolfeest.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Frituur aan huis. Selecteer een pagina. Mobiele frituur bij jou op locatie? Bekijk de mogelijkheden. Voor scholen, kinderfeesten en meer! Ook voor grote evenementen. Feestsnacks.be op jouw feest of evenement! Feestsnacks.be op jouw feest of evenement! Feestsnacks frietwagen: de lekkerste friet op jouw feest!
Home Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
Gaat u ook aan tafel met de Tempelier? De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, actief over heel Belgie tot zelfs in het buitenland. Het verzorgen van feesten en evenementen met kwalitatieve Wagencatering en Foodtrucks.

Contacteer ons

Op zoek naar frituur aan huis?