Frituur Veemarkt
Frituur Veemarkt: Geen" derde keer" Mechelen Regio HLN.
Foto Aerts Frituuruitbater Jan Peeters. Mechelen Ook op de deur van de bekende frituur Veemarkt prijkt te koop, op de toog ligt een petitielijst. Voor" mijn broer en ik hoeft het niet meer, want we doen dit nog maar in bijberoep.
Social
Mechelen Frituur Veemarkt Friet From Desire.
Frituur Veemarkt is een gekende zaak in de stad van de Maneblussers en bestaat al sinds 1958. Maar je vindt hem niet op de Veemarkt. In 2002 verhuisde Frituur Veemarkt naar het Kardinaal Mercierplein omdat het plaats moest maken voor een ondergrondse parkeergarage.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Frituur Veemarkt Mechelen 39 tips.
Ik kom er nooit meer! Upvoted Sep 16. frituur veemarkt mechelen. frituur veemarkt mechelen photos. frituur veemarkt mechelen location. frituur veemarkt mechelen address. frituur veemarkt mechelen. frituur veemarkt mechelen. frituur veemarkt mechelen. parking frituur veemarkt mechelen. frituur veemarkt mechelen mechelen.
activeants.nl
Frituur Veemarkt Mechelen Mapt.
Frituur Veemarkt in Mechelen was een bekende Mechels frituur, dat vroeger op de Veemarkt gelegen was. Met de werken aan de ondergrondse parking aldaar verhuisde het pand naar de Consciencestraat aan de Kardinaal Mercierplein, niet ver van het Mechelse treinstation.
Frituur Veemarkt Sint-Truiden Openingsuren Speelhoflaan zn.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Frituur Veemarkt Sint-Truiden. Frituur Veemarkt in Sint-Truiden is vandaag vanaf 1700: open. Frituur Veemarkt Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden Tel: 0486 16 06 51. Deze week: 04 dec. Volgende week: 11 dec. Maandag 04 december 11 december.
Broers laten frituur Veemarkt na bijna 50 jaar over Mechelen Gazet van Antwerpen.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Mechelen De bekendste frituristen van Mechelen, de broers Jan 66 en Leon Peeters 64, hebben officieel frituur Veemarkt overgelaten. De twee deden het al een tijdje rustiger aan, al blijven ze Leon zijn dochter Kathleen 29 en Christophe Nijs 37 wel nog een handje toesteken.
Jan en Leon laten frituur Veemarkt over na vijftig jaar Mechelen Het Nieuwsblad.
De bekendste frituristen van de stad, broers Jan 66 en Leon Peeters 64, hebben officieel frituur Veemarkt overgelaten. Leons dochter Kathleen 29 en haar vriend Christophe Nijs 37 nemen de zaak over. Al zullen Jan en Leon nog wel eens een portie komen opschudden.
Frituur Veemarkt, Mechelen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark. op 098, km afstand. op 104, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Frituur Veemarkt. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Richtlijnen voor postings. Deze vermelding verbeteren.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Frituur Veemarkt