frituur te huur limburg
Frituur met woonst over te nemen regio Zuid Limburg Overnameweb.
Frituur met woonst over te nemen regio Zuid Limburg. 8 jaar zelfde uitbater friteuse Hegro 8 jaar oud parking voor de deur 12 plaatsen terras 32 plaatsen binnen vraagprijs 299.000 huur woonst zaak 1.850 indeling woonst 2 slpks, badkamer, hall, grote living 40 m, bergruimte en zolder.
Social
Te huur frituur Trovit.
Handelspand te huur Roeselare Immovlan RWB58662. Uiterst commercieel gelegen frituur te roeselare commercieel gelegen instapklare frituur te roeselare. De frituur is te huur, het handelsfonds. Rapporteren Bekijk huis. Immovlan.be 30 dagen geleden. Handelspand te huur Overpelt Immovlan RAG90474. 3900, Overpelt, Limburg.
Keyboost France
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Personeel met 20 jaar ervaring in een vaste frituur, garandeert topkwaliteit in combinatie met een vlotte en vriendelijke bediening. Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten. Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes? Frietjestijd biedt je de mogelijkheid om de frituur-pastawagen te huren met of zonder personeel.
https://www.viata.be/apotheek-van-wacht
MatchMakers Frituren.
te koop: zeer goed draaiende frituur / eethuis / broodjes met hoge omzetcijfers in de Limburg omgeving Bree. De zaak bestaat uit een ruime verbruikzaal met be. Prijs 735.000 EUR. Te Koop: TOP frituur met woonst en nieuwbouw eigendom in het Waasland.
Zoekresultaat Overnameweb.
Te huur zonder overname. Er werden geen resultaten gevonden voor je zoekopdracht. Misschien kan je je zoekcriteria verbreden. In de kijker. Wij houden je op de hoogte. Overnameweb 2017 Algemene Voorwaarden Privacy Tarieven Veelgestelde vragen. Uw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
Frituur te koop, pand kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Gelegen aan de vaart in Sint-Job-in-'t-Goor. Voor meer informatie 0485 38 96 16. café over te nemen / horecapand. Wij zijn opzoek naar iemand dat dit café wil overnemen. Iemand die gekend is in het uitbaten van een cafézaak. Om gezondheid redenen kan ik helaas niet meer verder. 75.000 Merksem Antwerpen. Taxi Luchthavenvoer bedrijf over te nemen. Middelgroot, rendabel bedrijf met taxi en luchthaven activiteit over te nemen. Goede naambekendheid en verzorgd wagenpark met meerdere wagens. Alle wagens beschikken over. Winkel over te nemen Promo! Algemene voeding winkel over te nemen. Gelegen in de voornaamste Verschansingstraat, met zeer redelijke huurprijs van 1200/maand, dit voor een ruime wi. Vishandel met 8 standplaatsen. Te koop: Vishandel met 8 standplaatsen regio Limburg.
Home Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
Gaat u ook aan tafel met de Tempelier? De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, actief over heel Belgie tot zelfs in het buitenland. Het verzorgen van feesten en evenementen met kwalitatieve Wagencatering en Foodtrucks.
www.vanzon.be Zoekertjes www.vanzon.be.
Instapklaar 40 zitplaatsen. Lage huur en overname. Alles aanwezig om goed te kunnen werken. Bij interesse mag je ons contacteren via mail: jan.tielens2@gmail.com. Overname frituur Scherpenheuvel. oktober 25, 2017. by Publi Van Zon. Leuke frituur in het hartje van Scherpenheuvel.
Frituur Business Industrie 2dehands.be.
kijk ook eens bij mijn andere advertenties voor meer inventaris of horeca spullen perfecta bakwand frituur 3 pans GAZ geschikt voor: o. 26 november 2017 1315: Maasmechelen. Frituurwagen te huur. Mobiele Frituur, hotdogwagen te huur voor al uw feesten Bruiloft, pensioen, babyborrel, doopfeest, verjaardag.

Contacteer ons

Zoeken naar frituur te huur limburg